zondag 29 december 2013

Mooie, volle en lange wimpers!

WonderolieWonderolie staat ook wel bekend als ricinusolie of castorolie. Als je castorolie intypt bij Youtube dan vind je tig zoekresultaten. De olie wordt gemaakt van geplette en uitgeperste vruchten van de Wonderboom. Smeer de wonderolie dagelijks voor het slapen gaan op je wimpers met een schoon wimper borsteltje. Doordat de olie een afdekken effect heeft worden je wimpers beschermd tegen beschadigingen en afbreken. In de tussentijd krijgen de haartjes de kans om te herstellen en daardoor voller te worden.
lange wimpers
 

Vaseline

Net zoals wonderolie heeft vaseline dezelfde werking en hetzelfde effect. Door met een wimper borsteltje vaseline op je wimpers te smeren dek je de wimpers af. Je kan ook met je vingertoppen de vaseline op je wimpers aanbrengen. Het beste is om ook dit voor het slapen gaan te doen en in de ochtend er weer afwassen.

Amandelolie

Amandelolie is een natuurlijke olie en is rijk aan vitamine E, vetten, magnesium en calcium. Wanneer je deze olie op je wimpers smeert hydrateert het de haartjes waardoor ze minder breekbaar zijn en niet snel uitvallen.

Voorzichtig met mascara

Als je van jezelf erg dunne en breekbare wimpers hebt raad ik aan om mascara te vermijden als het kan. Ik zelf vermijd mascara in het weekend altijd. Hierdoor geef ik mijn wimpers een ‘break’.
Probeer ook geen waterproof mascara te gebruiken. Door waterproof mascara worden je wimpers verhard, waardoor ze sneller afbreken. Ook heb je speciale oog make-up remover nodig om de mascara er af te krijgen. Veel dames hebben de neiging om harder te wrijven om het beter schoon te krijgen. Hierdoor beschadigen en breken je wimpers veel sneller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten